3 fordele ved tandregulering med Invisalign

Er du en af dem, som har overvejet at få rettet tænder, men som bliver skræmt af gammeldags togskinnebøjler? Så læs med her. Vi giver dig informationer og beskriver tre fordele om den nyeste teknologi inden for tandlægeverdenen, der går under navnet Invisalign. Flere og flere tandlæger i Rødovre kan fremstille bøjlen til dig, så hvis du bor i nærheden kan du med fordel kontakte en professionel tandklinik, og forhøre dig om dine muligheder.

Tandregulering med Invisalign

Usynlighed

I modsætning til en den ældre togskinnebøjle, som sidder fast på tænderne, stikker ud og samtidig er ret tydelig, så er den nye bøjle helt usynlig. Du kan derfor have den på morgen, middag og aften uden at den kan ses. Rigtig mange voksne mennesker vælger ikke at få rettet tænder, fordi at de synes pinlighedsfaktoren er for stor, når bøjlen er så stor og tydelig. Denne faktor slipper du for med den nye bøjle. Mange forbinder togskinnebøjlen med noget, som man havde på i en ung alder, og derfor har de slet ikke overvejet andre muligheder. Med Invisalign får man muligheden for korrekt tandregulering, som samtidig er helt usynlig.

Aftagelig

Invisalign bøjlen bliver skræddersyet til dit tandsæt, og du kan vælge at tage den af når og hvor som helst. I modsætning til en fastsiddende togskinnebøjle, så har du altid muligheden for at tage den af og på, når du har lyst. Rigtig mange vælger at tage den af når de skal spise, drikke eller børste tænder. De fleste har den dog på natten over, fordi her kræver tænderne ingen pleje. En god ting at huske er, at jo længere tid du kan have bøjlen på, desto hurtigere går tandreguleringen. Derfor bør du have den på så mange timer som muligt om dagen og om natten.

Flotte resultater

Invisaligns nye bøjle har vist sig at være meget effektiv ifølge rigtig mange rapporter. Den samlede behandlingstid går fra 6 – 12 måneder, og det er ofte en kortere behandlingstid end med togskinner. Derfor kan du stadigvæk nå at få rettet dine tænder, uanset hvilken alder du er i. Mange patienter har givet udtryk for at være mere end glade efter behandlingen, og det samme kan du blive, hvis du er træt at have skæver tænder. Invisalign er blevet en udbredt ting i København, og derfor kan du med fordel kontakte en professionel tandlæge og forhøre dig om dine muligheder. Det kan være en god idé først at få en konsultation med din tandlæge. Disse er oftest gratis og her kan du i samarbejde med din tandlæge gå gennem hele forløbet, før du beslutter dig. Held og lykke med din tandretning.

Tandlægerne I Carlsro I/S
Tårnvej 219 st
2610 Rødovre
36 70 31 67

Comments are closed