Vælg den bedste kontorrengøring

Rengøring af arbejdspladsen er en vigtig prioritet. Det er nødvendigt at opretholde et arbejdsmiljø på kontoret, der både er sundt og behageligt for de ansatte, og det kræver regelmæssig og grundig rengøring. Det er dog ikke udelukkende på grund af de ansatte, at daglig rengøring af kontoret er nødvendigt. Det er også vigtigt, at virksomhedens eller organisationens faciliteter er præsentable, når samarbejdspartnere eller klienter skal modtages i lokalerne.

Derfor er det så vigtigt at få en god rengøringsaftale. For at holde arbejdspladsens lokaler rene og bibeholde en god stemning og tilfredse medarbejdere på arbejdspladsen, er det nødvendigt med god og grundig kontorrengøring på daglig basis. Lederen har derfor en forpligtelse til at få en god aftale i stand med et rengøringsfirma, som kan opretholde en høj standard af renlighed og hygiejne på kontoret i det daglige.

 

Det skal du kigge efter

Når du skal vælge et rengøringsfirma til den faste rengøring af kontorets faciliteter, så vælg et firma der specialiserer sig i rengøring af erhvervsmål. Med professionel erhvervsrengøring er du i mere sikre hænder i forhold til at få udført den rengøring, du har brug for.

Der er dog stadig et par ting, der kan være gavnlige at kigge efter, når du vælger rengøringsfirma.

Hvis du for eksempel vil være sikker på, at det firma, du er interesseret i, generelt er kendt for at udføre et godt stykke arbejde, kan du se efter, om det har referencer fra tidligere eller nuværende kunder på hjemmesiden, eller om der ligger anmeldelser på sider som Trustpilot.

Hvilke folk ansætter firmaet – er der tale om helt ufaglærte, eller har de ansatte gennemgået en form for kursus, der er relevant i forhold til rengøringsfaget, der har givet dem en faglig ballast?

Hvordan er prisniveauet – virker det rimeligt i forhold til den service, rengøringsfirmaet skal udføre og den tid, det tager? Vi kan alle sammen godt lide at spare penge, men du kan også ende med at få arbejdet udført for billigt, og det vil typisk betyde en ringere kvalitet i det endelige resultat.

 

Miljømæssige retningslinjer

Flere og flere rengøringsfirmaer lægger vægt på miljøet i forhold til de rengøringsmidler, de ansatte benytter til kontorrengøring. Det har nemlig stor betydning for indeklimaet – og selvfølgelig helt generelt for miljøet – hvilke slags rengøringsmidler, der bliver brugt. Derfor kan det kun anbefales at vælge et firma, der har en klar miljøpolitik på plads med fokus på at bruge midler til rengøring, der er sunde og skånsomme både for miljøet, de ansattes helbred og for det generelle indeklima der, hvor der bliver gjort rent.

Professionel Erhvervsrengøring A/S

Vodroffsvej 38

1900 Frederiksberg C

33 25 62 56

Comments are closed