Sådan bygger du et hus

Er du på udkig efter en ny bolig, men har svært ved at finde drømmehuset, så kan det være en mulighed at bygge et helt nyt hus, som opfylder alle dine drømme og ønsker. Processen kan være lang og omfattende, men med den rigtige plan og de helt rigtige fagmænd, kan det nemt blive en overskuelig byggeproces, hvor du selv kan være med på sidelinjen fra start til slut. Men hvordan kommer man fra A til B? Vi vil forsøge at klæde dig godt på, så du kan få et ordentligt afsæt og starte byggeprocessen op ligeså stille. Og så fortæller vi dig, hvornår det er okay at spare, og hvornår du skal ofre nogle ekstra kroner for at sikre dig et sundt og kvalitetssikret hus. 

 

Forskellige faser 

Når du vil bygge et hus selv, er der en række faser, du skal igennem, hvori du skal tage stilling til forskellige parametre i forhold til din kommende bolig. Først og fremmest er der ide-og skitsefasen, hvor du får en masse inspiration samt kan se, hvordan dit kommende hus vil komme til at se ud. Her skal du alliere dig med en arkitekt. Efterfølgende skal du have en byggetilladelse, og arkitekten skal udarbejde nogle mere grundige beskrivelser og tegninger. Herefter er du klar til kontraktfasen, og her er det vigtigt, at du får hjælp fra autoriserede fagmænd. Du bør sikre dig, at andre har været tilfredse med fagmændenes arbejde, og det er altid en god idé at forhøre sig hos venner og bekendte i forhold til, om de har fået hjælp til VVS i København eller lignende. Få hjælp til at udarbejde korrekte og grundige kontrakter, så du har en sikkerhed, hvis arbejdet ikke udføres ordentligt. Til sidst vil du være klar til byggefasen

 

Ekstra kroner og øre kan være godt givet ud 

Når du bygger et nyt hus, er der nogle områder, hvor det ikke kan betale sig at spare. Når det gælder rådgivning, er det vigtigt, at du får fat i en arkitekt, der kan være tovholder på økonomi, tilladelser, håndværkerkontrakter og proces. Det kan nemlig spare dig for mange penge i sidste ende. Samtidig bør du ikke gå på kompromis med de faste materialer, såsom vinduer, trapper og døre. Dem skal du have glæde af de næste mange år, så hellere købe den dyre model, så du ikke vil skifte dem ud fem år senere. 

 

 

Schyberg VVS Entreprise ApS

Stolbergsvej 5

2970 Hørsholm

22 33 77 75

 

Comments are closed