Ønsker du at kvalitetssikre dit projekt?

Står du med et uoverskueligt projekt uden fastlagte retningslinjer og krav til resultatet? Der kan til tider, i både store og små projekter, opstå usikkerhed om, hvilke krav, der bør stilles til målene og resultaterne for projektet.

Kvalitet er lig succes

Validitet og relevans er de to krav, der stilles til et succesfuldt projekt, som kan anerkendes og som giver dig et solidt grundlag for dine fremtidige projekter. For at opfylde kravene til validitet og relevans, kræver projektet kvalitetssikring. Kvalitetssikring har fokus på detaljen i alle projektfaser, og der opstilles krav til procedurerne og resultaterne i projektet. Denne kvalitetssikring tager ekstra tid, indsats og en stor viden inde for hvert fagligt og teknisk område. Hvad end ressourcerne til denne krævende proces allerede findes i dit team, eller om du har brug for ekstern ekspertise, så er én ting sikker: projektets fulde potentiale kommer ikke til udtryk uden effektiv kvalitetssikring.

Ønsker du at kvalitetssikre dit projekt

En investering i kvalitetssikring ved en erfaren projektkonsulent, er under alle omstændigheder yderst værdifuld, da den giver mulighed for yderligere udvikling i projektet samtidig med sikringen af høje standarder. Det er vigtigt at sætte sig ind i den ekspertise og erfaring, som hver enkel konsulentvirksomhed tilbyder, da en upræcis kvalitetsanalyse kan føre til en ny strukturering af projektet, der kan have uventede og negative konsekvenser.

Sådan finder du den rigtige konsulent

Gå ikke på kompromis med prisen. Der er en grund til at gode konsulenter ofte er dyre: de ved at en upræcis kvalitetsanalyse kan efterlade projektet i en værre stand end ved udgangspunktet. For at finde den konsulent der vil arbejde bedst med dig og dit projekt, er det vigtigt at kunne formulere hvad nuværende mål for projektet er, hvad standarderne er og hvilke problemer, der skal løses.

Ligger problemet kun i nogle få utidssvarende kvalitetsstandarder, eller ville det også kræve en skarp projektleder konsulent til implementering af omstruktureringen for procedurer i projektet? Ved rettelse af et par standarder, kunne det have mest værdi, at samarbejde med en konsulent, der har erfaring og speciale i projekter, som ligner dit. For en større omstrukturering af et projekt ville det have store fordele at hyre en konsulentvirksomhed, der har ekspertisen til både at planlægge og implementere ændringerne, frem til at projektet er kvalitetssikret og i stabil fremgang.

Pekas Consulting ApS
Kærgade 21
8940, Randers SV
40 94 00 43

Comments are closed