Ikke flere kedelige frokoster!

En frokost er ikke blot et måltid, som hurtigt skal overstås. På arbejdspladser indtages måltider ofte i selskab med andre, og dette er en mulighed for at komme hinanden ved, snakke mindre formelt, og få en kort pause fra arbejdet. Denne hyggelige og uformelle snak over frokosten skaber grundlag for at se tingene fra andre perspektiver, men til tider kan frokosten desværre blot blive til måltid, der skal overstås. En dårlig madordning eller mangel på samme kan gøre frokostpausen mindre eftertragtet, og dårlige lokaler kan også påvirke stemningen på negativ vis. Medarbejderne får ikke udnyttet deres pause bedst muligt, hvilket kan medføre nedsat trivsel.

Sund Frokostordning

Løsningen er en frokostordning

For at undgå dette problem kan der oprettes en spændende frokostordning i Århus nær arbejdspladsen, som vil gøre frokostpausen fyldt med hygge og god mad. En frokostordning kan varetages af erfarne servicefirmaer, som formår at skabe en spændende og varieret frokostordning, der kan gøre alle medarbejdere glade. En frokostordning foregår ved at man som firma udvælger sig forskellige køkkener i nærområdet, som så sørger for at levere frokost til arbejdspladsen. Gennem udvælgelsen er det muligt at sammensætte præcis den frokostordning, som ønskes. Herefter vil det ansvarlige firma sørge for resten, så der hver dag vil stå en spændende frokostordning klar i frokostpausen.

Mulighed for andre ordninger

I samarbejde med det ansvarlige firma er det også muligt at oprette andre ordninger. Det kan eksempelvis være en morgenmadsordning med brød, yoghurt og frugt. Morgenmadsordningen kan også indeholde wienerbrød og andre lækkerier, men det afgør arbejdspladsen selv. Da indholdet i ordningerne er frit, det muligt at optimere medarbejdernes sundhed og kost, hvis der eksempelvis er et ønske om en arbejdsplads med et sundt fokus. I den sammenhæng er det oplagt at benytte en frugtordning, som giver medarbejderne mulighed for en sund “snack” mellem måltiderne. Det er dog samtidigt muligt at bestille fra køkkener, som kan lave de flotteste kager og andre lækkerier. Det er nyttigt, når der er arrangementer, der skal fejres på arbejdspladsen.

Hjælp til større arrangement

Om det drejer sig om at lave en enkelt eller mange kager har ingen betydning, da firmaet uden problemer kan sørge for dette gennem de mange forskellige tilknyttede cateringfirmaer. Derfor kan firmaet også håndtere større arrangementer, hvis der fx skal være den årlige firmafrokost i Århus, hvor alle er inviteret. Ansvaret for den store firmafrokost kan trygt overlades til professionelle arrangører, som vil sørge for hele planlægningen, fra start til slut. Her tilpasses menuen efter ønske og sæson, hvorefter arrangørerne vil få lavet maden, leveret og serveret den. Disse ordninger er tilgængelige landet over, men udvalget af køkkener varierer fra område til område.

Frokostfirmaet
Skudehavnsvej 3A
2150 Nordhavn, København
53 54 54 55

Comments are closed