Opnå illusionen af hår med hovedbundspigmentering

Er du træt af skaldede pletter i hovedbunden? Eller er du ked af at have mistet alt dit hår? Så har du nu mulighed for at genvinde din hårgrænse og få skabt en naturlig illusion af et fuldt sæt hår.

Det er nemlig, hvad du kan se frem til, når du får lavet en kosmetisk hovedbundspigmentering i Kolding. Det er en smertefri og simpel måde at vende hårtab til hårpragt.

Ligner rigtigt hår

Lider du af hårtab, vil du naturligvis allerhelst have dit hår igen. Desværre er det ikke muligt at få det håret til at voksne naturligt ud igen, der hvor du har tabt det.

Til gengæld kan du få udført en behandling, så det kommer til at ligne, at du igen har rigtigt hår på hovedet. I en behandling med hovedbundspigmentering får du lavet små konstruerede hårfollikler i hovedbunden ved hjælp af nåle, maskine og organisk pigment. Pigmentet lægges ind i det yderste lag af din hud, hvilket får det til at ligne, at du har hårstubbe på hovedet. Således skabes en illusion af naturligt hår.

Illusion med lang holdbarhed

På trods af at der er tale om en illusion af hår, kan du forvente en lang holdbarhed. Pigmentet bliver gradvist nedbrudt af dit immunforsvar og af solens stråler. Men for de fleste vil en touch up hvert tredje til sjette år være nok til at bevare en stabil illusion af hår.

Alle behandlinger tilrettelægges ud fra den enkelte klients udseende og ønsker. Din hudtype og hårfarve er nogle af de ting, der er med til at afgøre, hvilken farve pigment du skal have. Det skaber et personligt og virkelighedsnært resultat.

Hovedbundspigmentering til kvinder

Det er ikke kun mænd, der lider af hårtab. Faktisk har mange kvinder tyndt eller slidt hår, hvilket får deres hovedbund til at fremstå tydeligt. På samme måde som mænd kan kvinder også tabe hår i forbindelse kemoterapi, stress og depression. Derfor kan kvinder ligeledes få stor glæde af hovedbundspigmentering.

Hvis du som kvinde kunne tænke dig at gøre noget ved skaldede pletter eller tyndt hår, kan hovedbundspigmentering give dig et tættere look. Du kan nemlig sagtens beholde lidt længde i din frisure, samtidig med at du får lavet en illusion af hår. Her vil simuleringerne af hårfollikler gøre dit hår tæt og velplejet at se på.


Illuhair
Bramdrupskovvej 20a
6000
Kolding
28 26 00 83

Comments are closed