Giv dit barn en Puky løbecykel

En løbecykel er ligesom en cykel – bare uden pedaler. Med en løbecykel har barnet et bedre fodfæste og kan starte blødt ud med at lære at cykle, før de bliver store nok til en rigtig cykel.

Dit barn har måske været passager på din cykel og mærket den friske og skønne fornemmelse af at transportere sig på to hjul med vind i håret. Hvis dit barn i en meget tidlig alder viser interesse for cykler, eller du blot mangler et godt legetøj, der kan være med til at fremme udviklingen hos dit barn, kan det være et godt sted at starte med en løbecykel.

Der er mange fordele ved at give dit barn en løbecykel. Løbecyklen er med til at udvikle små børn både mobilitet, balanceevne og styrke ved at køre på en løbecykel, og så er det sjovt for barnet, når det kan få lov til at løbe afsted. Derudover kan det være en fornøjelse at have løbecyklen med på udflugt, så barnet ikke skal sidde i en klapvogn hele dagen, men kan løbe med ved siden af på sin løbecykel.

Hvis du allerede har besluttet dig for, at dit barn skal have en løbecykel, bør du overveje Puky løbecykler. Puky er et mærke, der har eksisteret i mange år, og specialiserer sig i cykler til børn. Puky børnecykler er designet, så de er ergonomiske og i mange forskellige flotte designs, der passer til barnets alder og udviklingsfase.

Man kan få løbecykler helt ned til børn i 1 års alderen og op til børn i 3 års alderen. Til børn i 3 års alderen kan man endda også få dem med og uden bremse, så de minder meget om rigtige cykler, blot uden pedaler, og overgangen fra løbecykel til børnecykel bliver dermed nemmere.

Til de helt små børn i 1 års alderen har Puky løbecyklerne 4 hjul i 8 tommer, der er lavet af skum. De kan således med fordel benyttes indendørs og med de 4 hjul frem for to, er der masser af støtte til barnet. Puky løbecykler til børn på hhv. 2 og 3 år har, ligesom rigtige cykler, kun 2 hjul. Hjulene er 12 tommer og cyklen minder meget om en rigtig cykel, blot uden hjul.

Selvom dit barn kører på en løbecykel, der umiddelbart virker mere sikker end en almindelig børnecykel med pedaler, er det en god idé give dit barn en cykelhjelm på under kørslen.

 

PUKY Danmark

Philip Heymanns Allé 3

2900

Hellerup

Comments are closed